dimarts, 26 de maig del 2009

El moviment de la dreta tarragonina ja s'ha posat en marxa

Dilluns va tenir lloc el naixement. Finalment la gestació ha arribat a bon port. Els mesos de preparació a can Convergència han estat exitosos. Les fotos de dilluns no donen lloc a dubte i cal guardar-les. La plana major de la coalició més els màxims responsbables del PP de la ciutat tots ben somrients. I encapçalant la reunió el qui sense dubte es fa mereixedor del carnet d'or de CIU, sr. Albert Abelló President de la Cambra de Comerç més polititzada de la història. La Cambra ha enviat els e-mails a centenars de tarragonins, es diu que la Cambra ha pagat els costosos anuncis de la premsa així com la web i el soparet - o no tant - de dilluns; perquè 1.000 salsitxes de frankfurt i 5.000 litres de cervesa segons diu el Diari de Tarragona no es paguen així com així ... La Cambra impulsa el seu President cap a l'estrellat polític en forma de cap de llista a les properes eleccions. Els qui de bona fe assistiren al tret de sortida de la cursa política del sr. Abelló se'n recordaran de l'acte d'ahir quan el vegin a la propera campanya electoral.

Per cert, on és Joan Aregio ? S'hi ha adherit però romandrà dos anys marginat, desautoritzat un cop més com ja va fer ambm ell Joan Miquel Nadal ? Una segona humiliació ?

A les fotos es veuen els dirigents de tota la vida de CiU. Entre altres Jaume Recasens, Pallàs, Joan Batet, Jordi Sentís, Antoni Vives o Joan Maria Adserà, gerent de la Fundació Santa Tecla propietària de nombrosos equipaments sociosanitaris de la província el titular veritable dels quals és l'Església Catòlica. Adserà va enviar convocatòria a tots els treballadors dels seus centres i va reunir els directius la setmana abans per "invitar-los" a l'event de dilluns tant si els agradava com si no anar-hi. Tants anys governant la ciutat i la Generalitat i ara no li agraden al sr. Adserà com estan les coses. Tants anys oblidant la Sanitat a Tarragona els seus amics Nadal i Fernàndez i ara que s'hi treballa de veritat en construir un veritable esforç comú de tot el sector per fer de Tarragona una capital també dels serveis de Salut, Adserà encara diu que es fa poc. Es conformarà Adserà en acompanyar Albert Abelló en la recuperació de l'alcaldia per a la dreta ? O voldrà ser ell el cap de llista ?. Els tarragonins estan realment preocupats pel ferrocarril ara que ja s'hi està posant mans a l'obra ? No serà que hi ha altres preocupacions a Tarragona com l'atur i la crisi - quines preocupacions i solucions té per reduir l'atur el sr. President de la Cambra ? Farà algun esforç per invertir ell que té tants diners ?

I el sr. Adserà no pensa que entre les preocupacions de la gent no deu estar també els casos de pederàstia que durant 60 llargs anys han practicat tants capellans a Irlanda cosa que s'ha conegut aquest cap de setmana i que fa posar els pèls de punta ? Ho tracta ell a les reunions amb la Cúria quan preparen cada setmana el futur de l'atenció sociosanitària i de com enterren els morts al cementiri que també és de la seva propietat ? Per a quan un cementiri civil a Tarragona ? Els qui no volem ser enterrats en terra beneïda i no volem que la nostra mort suposi un benefici per als qui n'han fet tant al llarg de tants segles què hem de fer sr. Adserà ?

Continuarà

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada