dilluns, 1 de juny del 2009

El regidor del PP de Salou Del Hierro no paga impostos

Ho publica La Vanguardia d'avui 2 de juny de 2009: Embargado el sueldo de un edil del PP por no pagar impuestos


A Del Hierro, vell conegut del PP de Salou se’l recorda pels casos estranys que van succeir a Salou en l’època del Governador Raül Navarro ara fa uns deu anys que finalment fou rellevat pel cas anomenat de les russes com recorda La Vanguardia d’avui.


I ara què sr. Poblet ?

Qui firma l'embargament del sou és Josep poblet, alcalde de Vila-seca i President de la Diputació, un els conspiradors màxims de la moció de censura de Salou. Quina vergonya també per a ell ¡¡ Quin personal , eh sr. Poblet ? Defensa encara la moció ? Està satisfet d'haver dividit el seu propi partit ? I d'ajuntar-se amb un que no paga impostos a qui ara vostè mateix li ha d'embargar el sou ? Li demana la dimissió com hauria de fer o prefereix continuar calladet com si no hi fos encara que tothom sabem que hi és i ben present ?

I ara què sr. Puig ?

Sr. Felip Puig, secretari general de CDC, què pensa ara de la moció ? Ordenaria repetir-la tot i els beneficis - alguns inconfessables - que li ha reportat a CDC ? Sap que no van deixar que es votés la moció de censura de forma secreta ? Tenien por d'alguna traïció ? Dona suport CiU als qui no paguen impostos ? Què li ordenaran ara al sr. Montagut que ja sabem que actua al dictat de Barcelona ? Li demanaran a l'alcalde Granados que aparti de l'equip de Govern i destitueixi a l'infractor de la llei ? Com pot demanar aquest equip de govern als ciutadans de Salou que paguin els seus impostos si tenen al seu si un regidor que noi els paga i li han d'embargar el sou ?

I ara què sr. Fernàndez ?

El sr. Alejandro Feernàndez , President del PP a la província de Tarragona, no és presoner de les informacions que té el sr. del Hierro . És nou i del Hierro no és de la seva corda sinó de la contrària. Alejandro Fernàndez té una patata calenta amb del Hierro com la té amb Pedro Figueiredo, regidor i ex-alcalde de Roda de Barà de qui parlarem un altre dia.

Fernàndez no pot deixar passar aquests casos si no vol córrer el risc de perdre la seva credibilitat a la província i a la ciutat de Tarragona on encapçala l'alternativa del PP. Sabem que s'està pensant la dimensió de la seva reacció que oscil·laria entre obrir un expedient informatiu fins a demanar l'expulsió del partit. Però del Hierro no té mitjans per subsistir i si l'expulsessin seria capaç de quedar-se al grup mixt i el flamant govern municipal quedaria amb 10 regidors, els mateixos que ara sumen PSC, RDS i els dos de CiU que es mantenen fidels al pacte i no van seguir el trànsfuga Montagut. Fernàndez vol guanyar temps i esperar al menys que passin les eleccions europees de diumenge que ve, però l'oposició no es quedarà de braços creuats.

I ara què sr. Granados, alcalde de Salou ?

La seva credibilitat està en joc. No pot mantenir a l’equip de govern al sr. Del Hierro i desprès demanar als salouencs que tinguin un comportament cívic i que paguin els seus impostos i taxes perquè se’n riuran de vostè, vostè l’ha d’expulsar i posar-lo avui mateix al grup mixt a l’espera de les decisions que el propi del Hierro i el PP que és el seu partit adoptin . I això encara que quedi empatat a deu amb l’oposició

I ara què sr. Del Hierro ?

Vostè ha de plegar avui mateix perquè no pot anar pel carrer sense sentir vergonya. Des d’avui els salouencs el menyspreen i se’n burlen. Ha infringit la llei i ha faltat al seu jurament que ha pronunciat públicament i en veu alta cada cop que ha pres possessió del seu càrrec en quatre ocasions: “ juro guardar i fer guardar la Constitució com a norma fonamental de l’Estat i l’Estatut d’Autonomia de Catalunya”. Vostè vol fer guardar la Constitució que ens obliga a tots a pagar impostos però no la guarda vostè que no els paga i per això ha de dimitir. I guardi’s la seva informació sobre les russes i tots els qui les freqüentaven que vostè ja sap qui són perquè també hi era. Però ara toca dimitir i haurà de fer-ho perquè a Salou ja és un clamor

1 comentari:

  1. Aquesta mena de gent son "germans putatius" de Paco Camp, Carles Fabra i altres joies de la corona pepera, a qui Rajoy cobriex per davant i per darrera, segons paraules d'amor de Mariano.

    Vicenç de Tarragona

    ResponElimina