diumenge, 14 de juny del 2009

Promotors del mou-te que no es mouen

Els promotors de la Plataforma "mou-te per Tarragona" insisteixen a fer festes amb diners que no diuen ni quants són ni d'on surten. Això és tenir sort. Amb la crisi que cau, totes les entitats estan en situació precària, però n'hi ha una de privilegiada a la qual s'hi aboquen milers d'euros. Després diuen qe és tot un èxit. La pregunta és què faria qualsevol entitat tarragonina de les que treballen a peu de carrer cada dia en situacions penoses amb tants milers d'euros que els promotors de mou-te destinen a publicitat, cervesa. butifarres i hamburgueses.

Sabem que els promotors s'ho han pensat molt com convoquen i que van arribar a la conclusió que havien de regalar menjar i beure i diversió. La versió moderna de "panem et circenses ".

I mentrestant, on és el treball del principal promotor Albert Abelló, president de la Cambra de Comerç ? On és el seu esforç per Tarragona ? On és la seva dedicació com empresari ? Quants llocs de treball ha creat i / o manté ? Els treballadors col.laboren sempre, els que ell va tenir fa molt de temps també. Però i ell ? No seria bo que es "mogués" col.laborant en algun projecte empresarial ? No li hauríem de demanar tots plegats ? O té els negocis a l'estranger ? Un President d'un ens empresarial ha de donar exemple de bon empresari o no cal que tingui cap empresa a Tarragona ? Què és això ?

Joan Maria Adserà li pot exlicar la paràbola dels talents i si no li enviarem nosaltres. Si té tants talents per què no els inverteix en benefici de tots els tarragonins ? Estariem encantats si li veiéssim algun gest en aquest sentit. Demanar-nos als altres que enes movem i ell mirar-s'ho des de la barrera la veritat és que no és gaire edificant.

Clar que ara que han captat a l'ex-alcalde Joan Miquel Nadal potser els explicarà millor com donar exemple de persona amb recursos que col.labora amb la ciutat amb alguna iniciativa pròpia que li costi algun esforç personal. Clar que potser els explicarà com amplair la vivenda seva sense demanar permís a l'Ajuntament que és l'últim que ha sortit a la premsa d'ell-

En qualsevol cas, esperem delitosos com es mouen els qui més es podrien moure.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada