dissabte, 20 de juny del 2009

Els promotros del mou-te es van treient la careta



Per una banda els promotors del mou-te van predicant que són apolítics. Faltaria més. Saben que si diguessin la veritat seria la mort del moviment. Tampoc no diuen, però, on va nèixer la idea, en quines reunions on predominaven els dirigents locals de CDC van decidir crear el moviment. Per què no els va interessar cridar persones de tots els colors sinó només de CDC, on van decidir pressupost i accions concretes, d'on sortirien els diners i qui decidia en cada moment els continguts de la campanya, dels anuncis a la premsa... o tot surt per casualitat ?

Ara, de tota manera, poc a poc, es van retratant. Surt la nova TDT i algú s'empesca que manarà sobre la TDT que abarca Tarragonès, Alt Camp i Conca la gent de Reus. Altre cop el fantasma de l'enemic exterior que això ven molt. I en lloc de mirar el conjunt del territori on la ciutat de Tarragona ha de ser líder, altre cop hi ha tarragonins que van fent enemics. I va el Diari de Tarragona i pregunta - oh casualitat - a un dels principals promotors de la plataforma que ha posat anuncia al Diari a pàgina sencera. És un independent ? No senyor, és el dirigent de CDC sr. Joan Maria Adserà que, com no pot ser d'una altra amenra, critica aquest suposat dirigisme reusenc de la TDT de l'Alt Camp, Tarragonès i Conca. Casualitats de la vida. Es pensen que ens creurem els qui tenim tota la informació del naixement del mou-te que tot això sorgeix com els bolet per generacióespontània sobretot quan parlem de milers d'euros que es gasten en anuncis de pagament i en berenars per a centenars de persones ?

Però més encara. Aquest proper dilluns 22 de juny de 2009 el sr. Alejandro Fernàndez, President del PP a la província de Tarragona dóna una conferència. Fernàndez va ser un dels primers a apuntar-se a la plataforma mou-te com vàrem dir en el seu moment. Saben qui el presenta ? Un dels principals promotors que apareix a primera fila a totes les fotos de la plataforma, el periodista Pitu Tarrasa director del sectari diari digital tot tarragona.

Quin problema tenen en acceptar que la plataforma mou-te està dirigida per CDC i pel PP ? El dia que ho admetin potser també tots els blocs deixaran d'amagar la seva identitat

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada